Sales Administrator (SE)

Sales Administrator (SE)

Print Page
Share

Sales Administrator

Hexpol TPE tillhör de absoluta marknadsledarna vad gäller utveckling och produktion av högklassiga och kundunika TPE-material i granulatform till en global och ständigt växande marknad. Hos oss på Hexpol TPE får du möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt företag med en stark framtidstro och engagerade medarbetare. 

Vi söker nu en Sales Administrator som ska vara den sammanhållande kraften som säkerställer att vår orderhantering flyter på smidigt. Är du en noggrann och strukturerad person med goda kommunikativa egenskaper? Då ser vi gärna att du skickar in en ansökan!

Om dig

Vi söker dig som är kundfokuserad och har en god kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Du är noggrann och strukturerad, men även flexibel nog att hantera de varierande uppgifter som rollen innebär. Ditt engagemang och din förmåga att ta ansvar genomsyrar ditt arbete, och du trivs i en miljö där du får möjlighet att driva utveckling och förbättringar. Erfarenhet av administrativt arbete, gärna från tillverkande industri är meriterande. 

 

För denna tjänst så ser vi gärna att du har:

  • Några års erfarenhet i liknande roll.
  • God administrativ förmåga och vana att arbeta i affärssystem och Excel.
  • Goda generella IT- kunskaper.
  • God förmåga att uttrycka dig väl i skrift och tal på svenska och engelska.
  • Administrativ-/ekonomiutbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. 

Om tjänsten

Som Sales Administrator ingår du i vårt försäljningsteam och rapporterar till VD. Du spelar en central roll i hanteringen av våra kundordrar och är en vital del av vårt affärsflöde. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
 
  • Mottagning, registrering och bekräftelse av kundordrar samt besvara kundfrågor relaterade till order och leveranser.
  • Hantera kundkommunikation i samband med ändringar av leveranser, reklamationer, och liknande ärenden.
  • Sammanställa, analysera och rapportera orderläget för att ge insikter som bidrar till verksamhetens utveckling.
 
I den här tjänsten blir du även en viktig länk mellan våra kunder och produktionsteamet. Du får en unik inblick i vår produktionskapacitet och blir en del av vårt säljteam där du deltar i veckomöten och dialoger för att säkerställa att vi levererar med trovärdighet och hög service till våra kunder. Flexibilitet och struktur går hand i hand i denna roll, där du även får möjlighet att vara med och forma dina arbetsuppgifter och ansvarsområden framåt.

Om företaget

HEXPOL TPE AB i Åmål ingår i Hexpol-koncernen. Med 80 medarbetare omsätter företaget ca 550 MSEK med god lönsamhet och har sedan många år en mycket positiv utveckling. Ett av företagets fokusområden är TPE för medicintekniska applikationer och verksamheten i Åmål är definierad som ”Medical Centre of Excellence” i Hexpol TPE-gruppen. Hållbarhet är centralt för verksamheten och vi arbetar bland annat aktivt med att utveckla material från förnybara resurser. Läs mer på www.hexpoltpe.com.

Processen

För att söka tjänsten, gå till rekryteringsfirmans hemsida via följande länk

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se eller Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se. 

Tjänsten är på heltid och sista ansökningsdag är den 17 januari. 

 

Välkommen med din ansökan!

LIFE AT HEXPOL TPE

Careers

Are you curious to discover more? Head over to our Careers page to learn more about life at HEXPOL TPE, who we are and what makes us tick. Now's a great time to join our journey.

contact

Mette Sörenssen

Mette Sorensen

HR Generalist, HEXPOL TPE AB

mette.sorensen@hexpolTPE.com
+46 532 60 75 25

HEXPOL Group